Publicaties

 

NKBV Klimgids Sy

Hele toffe samenwerking met de NKBV, Nederlandse klim en bergsport vereniging. Het in kaart brengen van nieuwe routes in een heropend klimmassief en daarnaast een heel boek vormgeven! 

 

Raafcraft survival en outdoor handboek

Een tof boek voor de beginnende én gevorderde bushcrafter of survivelaar. Allerlei handige tips voor het bepalen van de tijd, waar je wel en niet je bivak moet opslaan en hoe je kan sporen lezen. En dit is nog maar het begin!

Ik maakte de kaft en ±100 illustraties voor dit boek.

 

Goesting

Goesting, een oud Brabants kookboek

Tijdens mijn afstuderen aan de kunstacademie ontdekte ik mijn passie voor "oude dingen". Ik was natuurlijk vaak in de kringloop te vinden omdat ik een arme student was. Maar toen ik mijn kamer rondkeek en overal spullen uit 1950 zag staan bedacht ik me dat het toch meer te maken had met mijn oude ziel. Ik ben sentimenteel en hecht waarde aan het verleden. In 2015, toen ik afstudeerde, was er een bepaalde trend in voeding bezig. Chia zaad en allerlei andere "powerfoods" maakten hun opmars. Ik wilde terugkijken naar het verleden en juist hierin de kennis over voeding die al bestond nogmaals aan het licht brengen. Zo staan er recepten in met een "hooikist" en hoe je omgaat met verspilling, vroeger was men nog armer dan nu, en telde elk schilletje mee voor de groentesoep.

De pagina's zijn gemaakt van handgeschept recycled papier (zelf gemaakt) met daarin resten van spinazie of kruiden zoals kaneel. De kaft is van brabants hout gemaakt, en uitgesneden met een frees.

Using Format