Publicaties

 

NKBV Klimgids Sy

Klimmen en design

De NKBV vroeg me om een topo te ontwerpen voor een klimgebied wat al 30 jaar gesloten was en eindelijk weer open mocht. Een geweldig project waarin mijn ervaring als klimmer samen komt met grafisch ontwerp. De topo is te koop in de webshop van NKBV en bevat ong. 100 pagina's aan route informatie over Sy.

- Infographics

- Information design

- Gebruiksvriendelijkheid

- Grafisch ontwerp

- DTP

 

Raafcraft survival en outdoor handboek

Survival guide

In 2019 heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van een survivalgids. Met veel plezier heb ik ongeveer 100 illustraties en een mooie cover ontworpen.

 

En dan is er ook nog dit

Goesting, een oud Brabants kookboek

Tijdens mijn afstuderen aan de kunstacademie in 2015 was ik natuurlijk vaak in de kringloop te vinden omdat ik als student niet veel te besteden had. Maar toen ik mijn kamer rondkeek en overal spullen uit 1950 zag staan bedacht ik me dat het toch meer te maken had met mijn oude ziel. Ik ben sentimenteel en hecht waarde aan verhalen uit het verleden. Toen ik afstudeerde, was er een bepaalde trend in voeding bezig. Chia zaad en allerlei andere "powerfoods" maakten hun opmars. Ik wilde terugkijken naar het verleden en juist hierin de kennis over voeding die al bestond nogmaals aan het licht brengen. Zo staan er recepten in met een "hooikist", was boerenkool een superfood en leer je hoe je omgaat met verspilling.

De pagina's zijn gemaakt van handgeschept recycled papier (zelf gemaakt) met daarin resten van spinazie of kruiden zoals kaneel. De kaft is van Brabants hout gemaakt, en uitgesneden met een frees. Het formaat is fors, om dit boek te lezen moet je echt even gaan zitten, een glas drinken ernaast pakken en de tijd nemen.

Using Format