Illustratie

Met name digitaal werk, geïnspireerd door films/series of in opdracht. Dit is een kleine selectie waarvan ik dacht dat het goed genoeg was voor op mijn site! Het laat verschillende stijlen en technieken zien.

 

Merchandise

Etsy shop voor klimmers met zelfspot

Mijn roots liggen in de sportwereld, met name de klimsport. Van origine ben ik illustrator, dus ik heb hier een collectie van shirts gedesigned met daarin veel voorkomende klim momentjes. Zoals het bovenop een rots klimmen en dan bang zijn om naar beneden te komen. Of dat je alle kleuren van een route pakt in plaats van 1 kleur te volgen. Deze shirts zijn te koop op Etsy voor een klein bedrag.

 

Muurschildering

 

Parvati

Op de locatie waar ik klimlessen gaf mocht ik een grote muurschildering maken van de godin Parvati. De eigenaar van deze locatie was namelijk in zijn jeugd op reis geweest naar India en heeft daar een tijdje in het klooster rondgehangen. Parvati had voor hem een bijzondere betekenis. Ik heb deze schildering met eigen goedkope materialen gemaakt, acrylverf en simpele kwastjes. Het canvas bevond zich op een hoge stijle wand, hierdoor heb ik het meeste werk in mijn klimharnas uitgericht. 


Using Format